Najnovšie recenzie zo sekcie Multifunkčné zariadenia
- Ľahká inštalácia
wifi
- Tichý chod
- Rýchla tlač
- Tankové nádrže
- LAN aj Wifi pripojenie
- Jednoduchosť, wi-fi
- Rýchla tlač hlavne cez aplikáciu v Androide
- Aplikácia je strašne strohá je tam strašne málo nastavenie a možnosti
Inštalácia cez router WPS bola trikrát za sebou neúspešná tak som sa rozhodol inštalovať klasickým starým spôsobom s CD mechanikou CD softvérom cez kábel ktorý som našťastie mal cez Windows. Upozorňujem všetkých že kábel nie je súčasťou balenia!!!
- náplne
- ekonomická tlač
- Bezproblémové vrátenie peňazí
Tlačiareň som po pár dňoch vrátil.
Alza by mohla prehodnotiť označovanie tovaru. Mali dve tlačiarne. Jedna ako Rozbalená, druhá ako Použitá. Nemal som odvahu brať použitú. To som predpokladal, že taká tlačiareň bude mať zásobníky naplnené atramentom, už dačo vytlačila, ktovie ako dlho stála, skrátka budú len problémy. Kúpil som teda druhú, ROZBALENÚ. Čakal som že sa jedná len o rozbalenú krabicu....niekto proste chcel vidieť tlačiareň naživo, alebo ju niekde v obchode vystavili. Prišla mi tlačiareň s naliatymi zásobníkmi. Fľaše len tak zabalené do "streč" fólie. Časť atramentu z fľaštičiek vytiekla. Bordel neskutočný. Tri dni som chodil s rukami ako maliar-natierač, keďže som zrovna nemal gumové rukavice (obchody cez Vianoce zavreté) a bolo treba s tou farebnou skazou dačo urobiť, aby to nevytieklo ešte aj do koberca. Navyše tlačiareň mala za sebou cca 70 vytlačených stránok, nevedno ako dlho nešla. Hlava samozrejme zaschnutá. Obyčajné čistenie trysiek nepomohlo. Urobil som preplach. Po ňom treba minimálne 12 hodín počkať. Následne znovu čistenie. Samozrejme táto procedúra zhltla kopec atramentu. Po tomto už to bolo trochu lepšie, nie však dokonalé. Tlačiareň stále pri tlači fotky "riadkovala". Kalibrácia nepomohla. Navyše pri pohľade zlbízka bolo vidieť "kvapky". Inak povedané - mám doma staršiu EPSON L805, vytlačených asi 10tisíc strán a má svoje rezervy -práve preto som chcel novšiu L810. V konečnom dôsledku som zistil že nová L810 tlačí horšie ako staršia L805. Neviem či je to chyba celého modelu L810, alebo len konkrétneho kusu, na ktorom proste zaschla hlava. Preto som využil právo na vrátenie a ihneď, ako po Vianociach otvorili obchody som tlačiareň vrátil. Vrátenie už prebehlo bez akýchkoľvek problémov a do 24 hodín mi vrátili peniaze v plnej výške.
- Dobre tlačí (fotky ešte nevyskúšané)
- Jednoduché plnenie atramentu
- Náhradné náplne a súčiastky nie sú predražené
- Pomerne maly rozmer
- Jednoduché pripojenie mobilu aj počítača (cez wifi)
- Pribalené náplne (okrem čiernej) som naplnila hneď celé a pri konfigurácii tlačiarne sa ich hneď aj dosť minulo
- Chýba kábel na pripojenie k PC -kto potrebuje,treba dokúpiť
Veľmi ľahké nastavenie tlačiarne do prevádzky h aplikácia v telefóne naviguje sama, jediný problém bol spočiatku vytlačiť skúšobnú stranu (nevedela som akým spôsobom postláčať tie dve tlačítka, ale nakoniec sa podarilo)
Uvidíme ako dlho vydrží atrament a či nezaschne v tryskách.
- Dobrý popis inštalácia
- Jednoduche tlacenie z mobilnych zariadeni
- Nekupoval som to na tlacenie fotiek, ale vysledok na fotopapier je mozno aj krajsi ako zo znamych tlacovych foto sluzieb.
- Velmi jednoduche naplnenie atramentom. Ani kvapka vedla. Vsetko ciste
- Bezokrajova tlac fotiek
- Instalacia dlhsia ale bezproblemova, len nasledujete sprievodcu.
- Pomorne rychla ciernobiela tlac
- Na domace pouzitie, uplne super
- Niekedy hlasi varovanie, ze velkost papiera v zasobniku nezodpoveda vybranemu formatu. Hlavne fotky 10x15.
- Uvital by som nahlad tlace na mobile.
- Bolo by fajn v mobilnej appke mat viac moznosti skenu (zmensenie, zvacsenie). Aby som napr. oskenoval 2 stranky a jednoducho vytlacil zmensene na jednu.
- velmi ľahko a jednoducho sa dopĺňa farba, ešte aj zostalo trošku navyše
- farby pekné, ostré fotky
- wifi a pod. možnosti
- rozlíšenie scanneru
- Pribalené CD obsahuje starší softwer, musel som zvlášť stiahnuť ovládač na Win11, hlavne scanner aby som to vedel normálne nastaviť
- Trošku pomalšie tlačí (mne to osobne nevadí zatial), aj keď papier zo zásobníku bere rýchlo a hlučne
- držiak na papier treba veľmi tesne nastaviť aby to nenatiahol náhodou krivo
- scanner pri vyššej kvalite obmedzuje veľkosť plochy, zbytočne vysoké rozlýšenie
sieťové funkcie som ešte neodskúšal, ale tlač z PC funguje ako má, krásne tlačí. Zatial som spokojený, ešte budem skúšať ostatné funkcie v budúcnosti.
ok.
- Výhodou je, že ak niečo potrebujete súrne, Alza je k dispozícií kedykoľvek a tovar mam u seba rýchlo, s dohodou a bez problémov.
V poriadku zatiaľ
- užasna rychla tlačiaren so všetkym čo treba, wifi, ovladače, všetko funguje a je jednoduche, takto sa to ma robit do psej matere
nieje čo vytknut, za 200eur uplne top, toner sa da kupit neoriginalny za 10 15 eur vydrží 3000 stran
- Nič
- Naplne do tlačiarne su tak malinke že vydržia možno 300 stran farebnych, stači že jedna farba sa minie viac a už vas nepusti tlačit ani, stale treba čistit tu hlavu, tlačiaren len aby sa zapla tak trva 3 minuty, na to aby začala tlačit trva 2 minuty, otrasna pomala ohava, som rad že som ju predal a kupil si laserovu. klesol mi tlak a som konečne zdravy
Hnus
- kvalitne spracovaný výrobok
- rýchla tlač
- kvalitná tlač
- jednoduché pripojenie a nastavenie
- tlač cez WiFi
Cenovo dostupná laserová tlačiareň s farebnou tlačou, automatickou obojstrannou tlačou, skenerom so sklom a aj podávačom, zásobníkom papiera a dotykovým ovládaním.
Zatiaľ testujem
Horšia kompatibilita s nižšími verziami Windows
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »