Najnovšie recenzie zo sekcie Multifunkčné zariadenia
- Super cena výkon
- dobry pomer kvalita / cena
- jednoduche a zrozumitelne instrukcie na osadenie toneru, instalaciu driveru a celkovo pripravy tlaciarne do prevadzky
- uplne zakryty podavac papierov
- pre mna dolezita vec - obojstranna tlac, netreba manualne otacat
- znama a rozsirena znacka (viac v Zapadnej Europe ako u nas)
- Funguje dobre
- Tankova tlaciaren, moznost dlhsej zaruky, rychla tlac.
- Parada, cena vykon OK, pripojenia, programy OK
- Funguje ako má
- Žiadne
- Pekne tlačí a inštalácia bola pomerne rýchla
- Páči sa mi obojstranný scan
- WiFi connect dobre komunikuje s mobilom aj Pc
- Je ťažká, a veľká
- Extrémne hlučná
- Na začiatku smrdí plastom hneď ako vybalite keď zapnete smrdí to viac
Pomer cena výkon ok. Kto hľadá kancelársky stroj je to dobrý výber za normálnu cenu .
V prevádzke je iba pár dní, zatiaľ slúži dobre, farebná tlač je perfektná, uvidím, ako dlho vydržia farebné kazety.
Robí, čo treba,
Ovládanie mobilom super
Nízka cena
Asi do toho treba kupovať originálny toner, lebo náhrada začala po čase púšťať viac farba ako bolo treba.
- Tlačiareň nemá zachytávač papiera. Pri tlačení listy vypadavajú, takže tlačiareň musí byť len na stole, inak papiere zbierate po zemi
- Všetko v jednom
- Návod na prvé pripojenie sugerujúci prvé nastavenie len cez Wi-Fi, hoci cez USB to ide tiež
- "Očipované" náplne s cieľom vylúčiť konkurenciu tretích strán
- Snaha "namotať" užívateľa na internetové služby sledovania a automatického zasielania náplní
- Wi-Fi spojenie "len" 2,4MHz
Zlyhala mi kompaktnejšia tlačiareň HP D2640 a chcel som ju nahradiť iným najlacnejším modelom, tak padla voľba na tento. Starú som odpojil a novú zapojil cez USB, napriek protestom návodu aj inštalačnej aplikácie (všetko by chceli robiť cez wi-fi alebo bluetooth, ktoré môj desktop nemá a ešte aj cez internetový cloud a konto a kadečo ďalšie na špehovanie užívateľa). Po troche nervov s tým, že mi nevedela povedať akú má chybu (zabudol som zavrieť dvierka na náplne) sa mi podarilo vytlačiť čo som potreboval. Skenovanie a ďalšie vymoženosti ešte budem testovať. K cene náplní a rýchlosti sa nevyjadrujem, tlačím málo a len občas.
- Móžem produkt používať aj cez Wifi.
Doporučujem je to vynikajúca tlačiareň
- Dobrý pomer cena / výkon + akcia + cashback a 98€ vo vačku...
Kvalita zodpovedá cene
- Netreba hľadať ovládače na nete. Stačí pridať tlačiareň vo win. a on si automaticky stiahne aj na tlačiareň aj na skener ovládač.
Ľudia sa sťažujú, že treba sťahovať ovládače a musia sa registrovať na dajakú službu. Že bez toho to nefunguje. BLBOSŤ! Nikde žiadne registrovanie, ani nič. Windows si sám nainštaluje a hotov. Nič viac. Môžete tlačiť, môžete skenovať.
- Priaznivá cena/výkon
- Tlačenie a nastavovanie cez aplikáciu
- Scan priamo na email
- Chýba obojstranná tlač (dá sa ale manuálne, tlačiť parné a nepárne strany)
Kupované za účelom domácej tlače, primárne dokumenty alebo podklady do škôlky, pre nás dospelých, aby nebolo treba vždy riešiť a rozmýšľať kde a koľko a za koľko sa dá vytlačiť.
Primárny účel spĺňa. Tlačí primerane k cene, jednoduché nastavenie cez aplikáciu, tlač cez aplikáciu, scanovanie priamo na e-mail alebo usb.
Plnenie toneru cez fľaštičky s atramentom. Pre mňa novinka, vidím v tom potenciál, že keď sa budú konať farby nerovnomerne, stačí len doplniť a netreba meniť všetky cartridge naraz ako v starších tlačiarňach.
V sumáre, dobrá tlačiareň.
Komplikované pripojenie na WiFi.
Canon PIXMA TS5350A
Pridané: 26. septembra 2024
(naposledy upravené 26. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Kvalitná tlačiareň
- Praktická úsporná tlačiareň.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »