Najnovšie recenzie zo sekcie Multifunkčné zariadenia
- vyhodna cena
- Jednoduchá obsluha.
- Super rýchla tlač,
- Tlač cez wifi cez aplikáciu
Výborná pre domáce potreby a pre študentov
- jednoduchá inštalácia, možnosť tlače formátu A3, pekný dizajn, rýchlosť, kvalita tlače
- žiadna
- Ok
- ekonomická tlač
- môžete tlačiť z telefónu cez wifi
- spoľahlivé a ľahko použiteľné
- ekonomická tlač
- užívateľsky prívetivé rozhranie
- tlač z telefónu cez wifi
- neprezradil
- Spoľahlivá
Ľahko ovládateľná, kvalitná tlač
Vynikajúca tlačiareň za prijateľnú cenu - farebná s sutomatickým duplexom. Funguje spoľahlivo, som s ňou veľmi spokojný.
- Zatiaľ ok
- Netlači, musel som tovar vrátiť
Používam prvý krát
Hneď ako nová ide do servisu. Touch offset na displeji o 1 cm nahor. Display neovládateľný. Dúfam, že iba chyba môjho kusa. Od značkovej Canon by som očakával 100% bezchybnosť. Zakúpená priamo v Canon CBC.
- Možnosť skenovania do sieťových priečinkov
- Možnosť sken poslať emailom
- Možnosť obojstranného kopírovania/skenovania pri jednom prechode
- Relatívne malá veľkosť
- Rýchla tlač
- Pekná & farebná tlač
- Skener
- Obojstranná tlač
- Prenosnosť
- Spárovanie s PC
- Dlhá iniciálna inštalácia (40 min kým som vytlačil prvú stranu)
- Manuál sa len tvári byť prehľadný
- Hlučnejší
- Trvá dlhšie než vytlačí farebne dvojstranu
- Pokiaľ nie je na stabilnom mieste "trasie sa ako práčka"
Používam zatiaľ len niekoľko dní, po dalších skúsenostiach aktualizujem ďalšie klady a zápory. Zatiaľ spokojnosť.
Dobre zariadenie za dobrú cenu
- S tlačiarňami HP mám dlhodobo pozitívne skúsenosti
- Kvalitná tlač
- Pomer cena / výkon
- 3 ročná záruka po registrácii
- Tlač / Skenovanie cez mobil
- Nepodporuje 5 GHz WiFI (podporuje iba 2,4 GHz)
- Komplikované nastavenie skenovania vo Windows 10 pri pripojení cez WiFi Direct
Za danú cenu tlačiareň s výbornými parametrami. Mal som však problém spojazdniť skenovanie do počítača s Windows 10 cez WiFi Direct (ani Canon podpora v tomto nepomohla, aj keď mali záujem pomôcť). Tlačenie fungovalo, ale pre použitie skenovania v tomto režime som aj po nainštalovaní ovládačov od výrobcu musel manuálne pridať tlačiareň/skener vo Windowse s jeho vlastnými ovládačmi a použiť inú aplikáciu na skenovanie ako tú od výrobcu.
Ak je tlačiareň pripojená na WiFi cez router, všetko funguje bezproblémovo s ovládačmi a programom od výrobcu.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »