Najnovšie recenzie zo sekcie Multifunkčné zariadenia
OK
- nizke naklady na tlac
- je treba urobit aspon jeden vytlacok za dva tyzdne aby nezaschli trysky tlaciarne
Veľa náplne, krásna tlač, aj fotky.
Kvalitná a rýchla tlač, lacné náplne.
Jednoduchosť
Všetko čo som od produktu očakával zatial splna.
- Jednoduchá inštalácia, pripojenie cez Wifi.
- pomerne malá
- množstvo funkcií a nastavení
- krytý zásobník na papier
- špeciálny otvor vpredu na obálku, príp. atypický papier
- USB kábel nie je súčasťou balenia
krátke pripájacie káble
Tlačiareň splnila všetky moje požiadavky. Lacná tlač alternatívnymi náplňami.
Epson EcoTank L3250
Registrovaný používateľ
Pridané: 31. mája 2023
(naposledy upravené 31. mája 2023)
- Pozor na tieto EcoTank tlaciarne. Tvaria sa ze usetrite naklady, ale v skutocnosti tam musite menit taku spongiu raz za cas, ktoru sice dokazete vymenit aj sami, lenze EPSON firmware ma pocitadlo ktore dokazu resetnut len v servise.
- Okrem toho staci ze par tyzdnov netlacite, atrament zaschne v tlacovej hlave, a nijako to nevycistite doma. Mozno v servise, ale pripravte si peniaze.
- Takze znie to dobre - EcoTank - usetrite blabla, ale v skutocnosti vytlacite mozno 200-300 fotiek a mate dalsie naklady pripadne mozete tlaciaren vyhodit. Vobec sa neoplati kupovat atramentove tlaciarne.
- Dalej su velmi hlucne a nespolahlive, trva dlho kym nacnu tlacit, zasekavaju sa, a su pomale. Neoplati sa to, je to len marketingovy tah. Mne taketo epsonka (iny model trochu) odisla po necelom roku, zato mam doma laserovu tlaciaren kupovanu pred 22 rokmi ktora tlaci doteraz.
Super tlačiareň
- Tlaci relativne rychlo
- Ako skener katastrofa
- Nema tlačidlo na skenovanie
- Skener musite spustit z pocitaca a otvara ho asi podla nalady, niekedy 1minutu, inokedy aj 5+
- Samozrejme ked sa najviac ponahlate je to tych 5+
- Instalacia jedna velka katastrofa, ak neviete ozaj dobre narabat s pocitacom, instalaciu radsej zverte odbornikovi
- Pri instalaci vobec neukazuje priebeh instalacie, takze sa vam po asi 20minutach bude zdat ze instalacia zamrzla
- Instalacia trvala asi 1.5hodinu!!!
- Rychlejsie preinstalujem windows
- Tlaciaren automaticky odpaja zo siete wifi, da ju do rezimu spanku. Vtedy svieti svetielko slabsie, co si ale vsimnete len vecer. Ak idete vtedy tlacit dlho sa nic nedeje, date tlacit znovu, stale dlho nic, ked tu zrazu sa tlaciaren zobudi a vytlaci vam 2-3 tie iste dokumenty
- Niekedy (dost casto) vacsinou pri skenovani alebo ukladani uz naskenovaneho dokumentu proces zamrzne a nic sa nedeje, vtedy vam pomoze len carovna kombinacia Ctrl + Shift + Esc a vypnut tlaciaren v procesoch
Mal som niekolko rokov tlaciaren HP a bol som velmi spokojny, buhuzial sa pokazil zasobnik na farebny atrament. Tuto mam asi pol roka a neustale su snou problemy. Technologia tu isla jednoznacne dozadu
Tlačiareň je pomerne lacná, pre domácnosť dostatočne vyhovuje, tlač je dobrá. Menší problém je s inštaláciou, kedy operačný systém WIN 10 tlačiareň nerozpozná. Nerozpozná ju ani po niekoľkokrát opakovanej inštalácii. Chyba sa dá odstrániť diagnostickým a opravným programom, ktorý je súčasťou dodávaného disku. Po spustení programu je za chvíľu všetko opravené a tlačiareň pracuje v poriadku.
veľmi spokojní
- Cena, WiFi pristup
- Malé zariadenie, veľmi fukčné
- Za tú cenu som spokojný
- Žiadne
Robí čo má
Super kvalita
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »