Najnovšie recenzie zo sekcie Multifunkčné zariadenia
Canon i-SENSYS MF655Cdw
Peter BiggBoss SI
Pridané: 22. mája 2023
(naposledy upravené 19. októbra 2023)
Zakúpený v CBC Slovakia
- Super 100% - Canon i-SENSYS MF655Cdw Laserové farebné multifunkčné zariadenie a Ja som spokojený.
- Nemám tomuto žiadny komentár lebo je to super zariadenie na 100% hodnotím .......
Zatiaľ spĺňa očakávania
- atrament v tankoch a zmesti sa ho tam vela
- 3 softwari na ovladanie. android, HPeasystart (nainstaluje tlaciaren), HP smart (aplikacia z windows store na ovadanie a instalaciu). je to trochu chaos hlavne medzi poslednymi dvoma, tak neviem ci je to vyhoda alebo nevyhoda...
- zvlada fotopaier az do 300g/m²
- v baleni 6 flasticek s atramentom 3x velka cierna a 3x farby
- cash back akcia. takze od kupnej ceny odpocitajte 30€
- nevie OCR, teda v HP ovadacoch nieje. skusal som vsetko ale nepodarilo sa ho rozchodit. da sa vsak pouzit OCR od inej firmy - FreeOCR
- v parametroch taka ista ako moja stara HP phptosmart c4580 len nema citacku kariet.
- instalacia WIFI pripojenia bol trochu boj. je potrebne pripojit tlaciaren k wifine... podarilo sa mi to cez HP smart
celkom fajn
- Veľa farby, cenovo za nižšiu cenu
- Žiadne
- Jednoducha tlaciarem aj pre menej skusenych.
- ekologickejšia
- dá sa vypnúť Wifi tlačítkom
- lacné a jednoducho doplniteľné náplne
- časovo náročná (stále nejaké updaty, poruchy,...)
- obojstranná tlač nekvalitná (občas prehodí strany a potom to nesedí)
- skenovanie podmienené prihlásením sa do účtu a veľmi pomalé alebo rýchle a nekvalitné
- často treba tlačiť, inak robí pásy - treba často čistiť tlač. hlavu
Neodporúčam kúpu. Do budúcna by som radšej investovala viac a išla do inej značky. Táto je už druhá, s ktorou som pracovala a v oboch prípadoch veľké sklamanie. Primárne som ju kupovala so zámerom ušetriť prírodu od ďalšieho plastu (cartridge), no určite som nechcela hodiny života stráviť so zápasením, keď si chcem vytlačiť jednoduchý dokument.
- rychla instalacia - po stiahnuti z internetu, nainstalovanie (w10), vlozenie cardrigov, ich nacitanie tlaciarnou (odporucam ist podla navodu, ktory je po otvoreni krytu na boku tlaciarne) po vytlacenie skusobnej stranky cca do 10 minut
- ovladace k tlaciarni by mohli uz davat na usb kluci, pretoze instalacne CD je v dnesnej dobe na novych PC fakt mimo
- datovy kabel nie je sucastou tlaciarne
zatial ok, upozornenie - papier sa vklada zhora a scanner ma "vrh stranky" vpravo (napr. oproti canon pixma, kde je to celkom naopak)
Škoda, že mňa vopred neupozornili aby som si neobjednával aj náhradný atrament.
- veľmi kompaktné rozmery, žiaľ tam jej výhody končia
- katastrofálne pripájanie cez wifi a HP portál - raz funguje, raz nie
- je možné kupovať len originálne náplne
dal som značke HP poslednú šancu a zahodili ju
výhoda nízka cena originál tonerov, obojstranné kopirovanie
- Pomerne rýchla tlač (v porovnaní s konkurenciou) keďže ponúka aj farebnú tlač. (zo skúsenosti s Epson nejakej nižšej rady som bol príjemne prekvapený, že celostranová A4 fotka sa netlačila 1-2 minúty ale tak cca 10 sekúnd
- Farebná tlač
- Prepojiteľnosť cez wifi, úplne postačuje
- Obojstranné skenovanie s duálnym CIS skenerom - teda bez otáčania papiera vie zoskenovať obe strany jedným prieťahom papiera - čo je v tejto cenovej kategórii nie také časté. Skenovanie je pomerne rýchle, obojstranné veľmi rýchle
- Nízka cena multifunkčného zariadenia, vzhľadom na porovnávanie parametrov rôznych výrobcov som dospel k tejto ako najlepšiemu pomeru nízka cena/výkon. (za 200 ťažko nájsť zariadenie ktoré tlačí takto rýchlo, skenuje obojstranné rýchlo, tlačí farebne, a cena tlače na základe informácií je nie až taká drahá)
- Dve tlačídla pre tlač/skenovanie/kopírovanie - 1. vo farbe, 2. ČB
- Pri vložení papiera do zásobníka, zásobník vytŕča do 10 cm zo zariadenia na spodnej časti
- Nie práve najtihšia tlač, tlačiareň má v nastaveniach možnosť voľby tichého režimu. Ani ten však napr. nevypne pípanie ktoré doprevádza každé stlačenie ovládacieho tlačidla/možnosti na dotykovom displeji zariadenia
- Otravné pípanie hlavne vo večerných hodinách, zrejme ho nie je možné vypnúť, nenašiel som také nastavenie
- Možno je to nastavením ale skeny sa mi zatiaľ v porovnaní s iným skenerom v horšej kvalite, resp. iné podanie farieb, a funkciu OCR sa mi nepodarilo nájsť, neviem či bola prezentovaná
Tlačiareň príjemne prekvapila cenou a schopnosťami ktoré ponúka.
- Jednoduché ovládanie
- Nezisťoval som, či sa tlačiareň dá resetovať na továrenské nastavenie včítane pôvodného jazyka. Nedopatrením som niečo stlačil a jazyk tlačiarne mi preskočil buď na čínsky , kórejský (neviem aký). Postupom podľa manuálu ho nedokážem nastaviť späť, pretože sa všetko zobrazuje v novom jazyku a nie som schopný zistiť, čo to je. V manuáli by bolo lepšie označiť, čo jednotlivé čísla po stlačení MENU znamenajú.
Komplikovaná inštalácia , chýba návod na obsluhu
Chýba odkaz kde sa dá stiahnuť návod na obsluhu
- Super pomer cena\výkon
- Škoda, že nie je v bielej farbe
Výhodná cena, lacná prevádzka
- Displej nieje podsvietený, za šera nečitelný.
Displej nieje podsvietený, za šera nečitelný.
som s tlačiarňou spokojná
viac som neocakaval
- Multifunkčnosť
- Dobrá cena
- Veľký zásobník papiera
- Zdieľané pripojenie
- Náročnejšia inštalácia softvéru
- Veľkosť a váha
Za dobrý peniaz dostane človek celkom veľa funkcií. Jediná nevýhoda je trošku obtiažnejšia inštalácia softwéru a drahšie catrige, ale to k laserovej tlačiarni patrí. Tlačiareň je celkom väčšia a ťažšia, ale keďže má celkom veľký zásobník na papier a aj podávač skeneru je to pochopiteľné. Hodí sa skôr do kancelárií. Na malé domáce tlačenie je to asi zbytočná investícia, pokiaľ tlačíte dennodenne a potrebujete rýchlu tlač je to vhodná tlačiareň. Zatiaľ som s kúpou spokojná, ale mám ju krátko ešte som nestihla využiť všetky funkcie.
dobrá cena, zatiaľ len vyskúšané, dobrá a jednoduchá obsluha
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »